Celenio laminati

Pogled vam pravi da je kamen, vendar vam dotik razkriva da je les.

Celenio predstavlja lesne pode v najinovativnejši obliki za unikatne prostore. Celenio združuje toploto in prijeten občutek lesnega poda z elegantnim izgledom kamna, kamnitih plošč in tekstila. Celenio pa je ob vseh naštetih lastnostih še izjemno trden in vzdržljiv.

Osupljivo lep navzven-trden in vzdržljiv navznoter

“Bistvo je skrito prostemu očesu” – Antoine de Saint-Exupéry’, avtor Malega princa je to vedel že pred mnogo leti. Izgled CELENIO izdelkov z lahkoto zamenjate za kamen ali kamnito ploščo, vendar je material samo naravni les, ki je postavljen v tridenzionalni obliki kamna, kamnite plošče ali pa tekstilne strukture. Prijeten na dotik, elastičen, odporen na lomljenje in enostaven za postavljanje- CELENIO podi zadovoljijo naš pogled z odločno obarvanostjo materiala in povsem avtentično strukturo kamna, kamnitih plošč ali tekstila. Narava se lahko v CELENIO produktih pokaže v svoji najlepši luči. Notranji dizajn se s temi CELENIO unikatnimi lesnimi strukturami predstavlja v povsem novih dimenzijah.

Inovativni material: HAROLITH

Dovolite da vam predstavimo…Harolith! Za CELENIO pode smo pripravili nekaj povsem drugačen material. Ta inovativni material, ki bazira na lesni strukturi je vstavljen v kalupe, ki se sprešajo pod visokim pritiskom in tako nastane CELENIO pod. CELENIO podi so oblikovani za atraktiven izgled in osuplivo površino z izgledom kamna, kamnitih struktur, tekstila in valovitih peščenih struktur, kar dokazuje da domišlija nima meja.

Popolna talna obloga

Naj vas navduši CELENIO! Deske se z lahkoto sestavlja, reže pa se jih z orodjem za obdelavo lesa. CELENIO podi vam omogočajo skoraj neomejeno svobodo pri ustvarjanju in postavitvenem dizajniranju svojega idealnega poda. S samo 8 milimetri debeline profila, lahko ta unikaten leseni pod postavite pod vsaka vrata, primeren pa je tudi za hitre in učinkovite renovacije vaših prostorov.

[print_gllr id=239 display=short]

Celenio0 comments